Riders Club te cheama la Ziua B, pe 18 aprilie

Ziua B este concursul care deschide calendarul maratoanelor mountain bike organizate de către Riders Club, în data de 18 aprilie, şi va avea alte trasee, tot în pădurea Cernica.

Concurenţii vor avea de ales între două rute, de 17 km, pentru începători, sau de 41 km, pentru cei mai experimentaţi şi mai rezistenţi la efort. Altfel, ambele trasee sunt plate ca o plăcintă, fără ascensiuni care să obosească picioarele.

Traseele au fost concepute, aşa cum ne-a obişnuit Riders Club, de Răzvan Jugănaru, ciclist profesionist cu mare experienţă offroad.

Ziua B a avut anul trecut trei tipuri de trasee, de 27, de 32, respectiv de 41 km. Cel de 32 a fost ulterior modificat, până la 27 km, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Apropos, anul trecut a plouat şi a fost mocirlă maximă, să nu spuneţi că nu aţi fost avertizaţi şi că n-aţi ştiut în ce vă băgaţi.

O noutate importantă este faptul că 5 lei din taxa plătită a fiecărui concurent va fi donată pentru susţinerea unei cauze sociale, în cadrul unui proiect destinat copiilor şi coordonat de către Riders Club.

Înscrierile se închid în data de 15 aprilie. Văd că până în acest moment sunt rezervate peste 470 de locuri la traseul lung şi în jur de 80 la traseul scurt.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.