Vasile Selejan - Romania Libera

Vasile Selejan - Romania Libera

Vasile Selejan este un dinozaur al Federaţiei Române de Ciclism, un fel de Mircea Sandu care nu se mai dă plecat de-acolo. Ştie, probabil, multe dedesubturi, pe care poate chiar el însuşi le-a creat în culisele Federaţiei.

Probabil acesta-i şi motivul pentru care n-a zburat încă din Federaţiei, după ce a fost ales noul preşedinte, Eduard Novak.

“Vă rog frumos, sunt Vasile Selejan!”, a spus dinozaurul plin de emfază. Eu cred că nu mai are multe zile de trăit şi sper că nici n-a depus ouă pe undeva, să apară nişte mici Selejeni prin Federaţia Română de Ciclism.

video via ciclism.ireporter.ro

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on ““Vă rog frumos, sunt Vasile Selejan!””
  1. Ești pe dinafară, dacă tăceai filozof rămâneai. Evoluția își face de lucru indiferent de realizările cuiva; dinozaurii au avut la rândul lor realizări dar au dispărut din lanțul evolutiv atunci când evoluția a cerut-o. Selejean trebuia să aibă înțelepciunea de a se da la o parte atunci când situația o cerea și nimeni nu iar fi spus nimic rău, poate ar fi rămas în slăvi cu realizările lui, dar a preferat să mai rămână, poate mai iese ceva…..

  2. Dragă Biciclistule! În primul rand Vasile Selejan a fost şi inca este cineva în ciclism ca legendă în lumea sportului , cât şi în Federatia de Ciclism. Realizările dumnealui le găseşti în toate cartile de profil cat si pe internet, în comparaţie cu alţii, greu – usor a făcut ceva, doar că a tinut flacara ciclismului aprinsa, cat şi a triatlonului tot e ceva, alţi au suflat şi au stins-o şi au uitat să o mai aprindă şi au trecut 2 ani jumătate si nici-o realizare. Novak a vrut sa facă ce a vrut cu fed, dar cu banul public nu faci ce vrei tu şi acolitii tai nu externalizezi serviciile fara licitatii, cvorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.