Vasile Selejan - Romania Libera

Vasile Selejan este un dinozaur al Federaţiei Române de Ciclism, un fel de Mircea Sandu care nu se mai dă plecat de-acolo. Ştie, probabil, multe dedesubturi, pe care poate chiar el însuşi le-a creat în culisele Federaţiei.

Probabil acesta-i şi motivul pentru care n-a zburat încă din Federaţiei, după ce a fost ales noul preşedinte, Eduard Novak.

“Vă rog frumos, sunt Vasile Selejan!”, a spus dinozaurul plin de emfază. Eu cred că nu mai are multe zile de trăit şi sper că nici n-a depus ouă pe undeva, să apară nişte mici Selejeni prin Federaţia Română de Ciclism.

video via ciclism.ireporter.ro

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!