Isostar 5 ani in Romania

Isostar aniversează cinci ani pe piaţa din România, motiv pentru care vrea să-şi recompenseze clienţii cu multe premii.

Prima etapă o reprezintă lansarea unei campanii promoţionale cu peste 735 de premii, în valoare totală de peste 20.000 de lei, iar marele premiu este, nici mai mult, nici mai puţin, o participare în cea mai mare cursă de ciclism din Europa dedicată amatorilor – Etape du Tour, ce va avea loc în data de 20 iulie şi care este o replică fidelă a etapei a 18-a din Turul Franţei.

Etap du Tour_Profil cursa

Mecanism

În perioada 6 mai – 30 iunie, indiferent de sportul pe care îl practici, dar şi indiferent de nivelul tău de performanţă, dacă ai cumpărat produse Isostar în valoare minimă de 50 de lei, TVA inclus, poţi să te înscrii pe provocarea.isostar.com.ro şi poţi câştiga unul dintre cele 735 de premii puse la bătaie. Marele premiu înseamnă excursisa cu toate cheltuielile incluse, dar şi multe alte surprize.

Etape du Tour se desfăşoară anual din 1993 şi reuneşte la start, pe diverse trasee din Turul Franţei, mii de ciclişti amatori. Ediţia din acest an, la care sunt aşteptaţi peste 13.000 de ciclişti, are un traseu de 148 km, cu o diferenţă semnificativă de nivel. Cursa include şi ascensiunea celerului Col du Tourmalet, vârf din munţii Pirinei, cu o altitudine de 2.115 metri, o provocare chiar şi pentru cicliştii profesionişti.

Câştigătorul va fi desemnat în urma unei curse de calificare, ce se va desfăşura în cadrul competiţiei Road Grand Prix Ploieşti, în data de 5 iulie. În această finală vor ajunge, prin tragere la sorţi, 10 norocoşi care au participat la campania Isostar.

Primii 500 de participanţi înscrişi în campanie primesc cadou un bidon galben Isostar, ediţie de colecţie. Alte 225 de premii constau în genţi sport, tricouri şi produse Isostar. Acestea vor fi acordate tot prin tragere la sorţi.

Bidon Isostar_Editie Speciala EDT14

Isostar participă anul acesta la aproximativ 100 de evenimente sportive profesioniste şi pentru amatori, din întreaga ţară, din discipline multiple: alergare, alergare montană, ciclism şosea, ciclism offroad, duatlon, triatlon, tenis, squash, înot sau handbal.

Câţiva sportivi susţinuţi de Isostar în România:

  • Ciclism: Alexandru Ciocan, Alexandru Stancu
  • Alergare: Andrei Roşu, Andrei Gligor
  • Duatlon: Emanuel Trandafir
  • Triatlon: Antonela Manac, Gasparik Marton
  • Tenis: Mihaela Marculescu

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds