Cu bicicleta la mare 2015, evenimentul inventat de Mîndruţă, mai are deschise înscrierile încă o săptămână, până în data de 17 aprilie.

Site-ul este cubicicletalamare.comAcolo se fac înscrierile şi se plăteşte taxa de 290 de lei de persoană, care include pachetul cu produse de la sponsori, o noapte de cazare în Amara, cu cină şi mic dejun, transportul de întoarcere în Bucureşti cu autocare şi camioane pentru biciclete, asistenţă tehnică şi puncte de alimentare pe traseu.

“Cu bicicleta la mare 2015” presupune parcurgerea distanţei de 300 km dintre Bucureşti şi Năvodari în două zile: 25 şi 26 aprilie.

Se pedalează în pluton, 1-2 persoane în lăţime, iar poliţia însoţeşte în permanenţă cicliştii. Există maşini de asistenţă în faţă şi în spate. Un autocar şi un tir se deplasează în spatele coloanei, iar cei mai obosiţi se pot folosi de ele.

Evenimentul lui Lucian Mîndruţă a adunat anul trecut 450 de oameni la start, de la ciclişti de 25 de ani, care fac 5.000 km pe lună, la veterani de 75, care se ţin după maşini în timpul liber, pe drumul spre Giurgiu.

Lidl va fi din nou partener şi va asigura păpica.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds