Centrul maternal Casa Agar

În luna februarie a acestui an, în calitate de blogger al Fundaţiei Vodafone România, am fost într-o vizită de lucru la Casa Agar, un cămin rezidenţial pentru femei aflate în situaţii critice, pe  Aici, de-a lungul a 10 ani de activitate, au fost ajutate peste 150 de mămici, majoritatea dintre ele fiind victime ale violenţei domestice.

Când spun violenţă domestică mă refer la abuz fizic, emoţional sau economic. Şi victime ale violenţei domestice sunt şi copiii,  care asistă la conflictele dintre părinţi şi care înmagazinează cele mai nocive efecte asupra psihicului lor.

Am fost foarte impresionat de poveştile pe care le-am auzit acolo. Sunt un familist convins şi cred că orice copil din această lume are dreptul la fericire, are nevoie de părinţi, care să-l protejeze, să-l iubească şi să-l îndrume în viaţă.

Lupt pentru aceste lucruri şi vreau ca mămicile victime ale violenţei conjugale să poată găsi un loc în care să-şi reseteze viaţa şi să pornească de la capăt.

Voi alerga la Bucharest International Half Marathon pentru Asociaţia Touched Romania care întreţine Centrul Maternal “Casa Agar” şi oferă mamelor și copiilor adăpost în caz de urgență, ajutoare materiale și suport moral pentru a depăși momentele de criză și a rămâne o familie.

Mă ajuţi şi tu cu o mică donaţie? Mulţumesc anticipat!

Donează online, durează 10 secunde.

Comentarii

Articolul precedentVedete care au spus da pentru Wings for Life World Run
Articolul următorCum să ne antrenăm în funcţie de ritmul cardiac
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE