Prima Evadare 2016 - inundatii

Nici nu vreau să mă gândesc cum arată în aceste momente traseul de la Prima Evadare. Mai sunt mai puțin de trei zile până la concurs și plouă în draci. Arăta decent acum două zile, după ce organizatorii îl curățaseră, drenaseră, aranjaseră și îmbunătățiseră cu poteci ocolitoare.

Acum…Doamne ajută!

Prima Evadare are o pagină dedicată stării traseului, iar ultima actualizare este făcută pentru data de 2 mai. Intrați cu speranță acolo, poate găsiți vești bune, în ciuda a ceea ce se întâmplă afară.

Cineva a întrebat pe Facebook dacă se amână concursul, în cazul în care ploile continuă. Răspunsul oficial și fără echivoc este “NU!”. Vom avea parte de Prima Evadare indiferent de starea meteo.

Cred că e bine dacă va ploua mult, măcar știm cu ce ne vom lupta. Va fi multă apă, ne vom mura, dar măcar vom putea să pedalăm fără să ne încărcăm bicicletele cu moloz. Faza urâtă ar fi să se oprească ploaia cu puțin timp înainte de concurs, iar noroiul să înceapă să se întărească un pic și să devină lipicios, atunci vom avea nevoie de multă energie s-o scoatem la capăt.

Eu voi participa, indiferent de vreme, iar singura mea dorință arzătoare este să nu mă accidentez și să nu-mi stric bicicleta. În rest…la luptă!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.