După aproape 10 ani de Biciclistul.ro, am decis să fac un pas în spate şi să las alţi oameni să se ocupe de acest proiect.

Biciclistul.ro a fost proiectul cu care, profesional vorbind, am crescut cel mai mult. Am pornit acest website de la 0, într-o vreme în care nu ştiam prea multe despre mediul online. Nu ştiam ce înseamnă un banner online, nu ştiam că în România ar exista o industrie online. Ştiam doar că îmi plăcea să mă dau cu bicicleta, la început prin oraş, aproi, când am gustat de gustul competiţiei, pe la concursuri.

Au fost 10 ani cu suişuri şi coborâşuri, ca un montagne-russe. Mi-am făcut mulţi prieteni, dar am atras şi antipatii. Las însă în urmă un blog care a devenit o voce puternică în sporturile despre care scrie, un blog respectat.

A venit momentul ca cineva să ducă Biciclistul.ro la următorul nivel. Am trecut printr-o perioadă interesantă, câteva luni de negocieri şi discuţii, atât despre partea financiară, cât şi despre traiectoria pe care o va urma în viitor Biciclistul.ro.

Nu o să intru în detaliile financiare, dar pot să vă spun că de la 1 aprilie 2018 Biciclistul.ro a fost preluat de trustul american BBD, care va include acest site în platforma sa de bloguri sportive.

Voi rămâne în comunitate, conectat la viaţa sportivă, ca şi până acum. Ne vedem pe la concursuri!

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds