Sunt foarte mândru că revista Biz şi agenţia de monitorizare online Zelist au inclus Biciclistul.ro pe lista celor mai influente bloguri de sport şi viaţă sănătoasă din România, în cadrul Digital Report 2018.

Digital Report 2018 conţine informaţii şi analize utile pentru cei care lucrează în marketing, PR, publicitate, digital sau media. Listele de bloguri sunt prezentate pe categorii de interese: bloguri generaliste, bloguri de fashion&beauty, bloguri culinare, de turism, tehnologie, partenting, cinema, cultură, relaţii de cuplu, sport şi viaţă sănătoasă, design.

Digital Report 2018 este un proiect al revistei Biz, care reuneşte informaţii despre agenţiile de digital din România, tendinţe şi evoluţii ale pieţei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcţie de domeniile pe care le acoperă, top 50 cei mai urmăriţi vloggeri români, top conturi de Instagram, precum şi top bloggeri care au colaborat cel mai bine cu agenţiile de comunicare.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!