Teracomm introduce pe piaţa din România termometrul MyKi Care, care citește temperatura corpului şi oferă transmite informaţiile către smartphone, prin intermediul unei aplicații dedicate.

Termometrul MyKi Care măsoară temperatura corpului copiilor la fiecare opt secunde și permite utilizatorilor să primească permanent informații despre temperatura copiilor, oriunde s-ar afla în lume, să primească alerte telefonice declanșate de temperaturi ridicate și chiar să trimită informații pediatrului, prin intermediul aplicației mobile dedicate.

Termometrul este atașat corpului cu un leucoplast hipoalergenic, pentru pielea sensibilă, iar temperatura copiilor poate fi monitorizată 24 de ore pe zi. Dacă apare starea febrilă, termometrul MyKi Care va trimite o alertă.  Informațiile pot fi primite simultan de părinți, de bonă, de bunici sau de medic. Termometrul salvează o istorie a tuturor temperaturilor înregistrate în ultimele 365 de zile.

MyKi Care vine, de asemenea, și cu un dispozitiv Bluetooth și Wi-Fi care primește informații de la termometru și le livrează în rețeaua Wi-Fi a locuinței. În timp ce, în mod normal, smartphone-ul citește informațiile la o distanță de până la cinci metri de device, în aceeași cameră, cu dispozitivul Bluetooth și Wi-Fi plasat în aceeași cameră ca și termometrul, smartphone-ul care primește informațiile poate fi localizat oriunde în lume, atâta timp cât este conectat la o rețea de date.

Produsul va debuta în timpul Baby Expo din București, în perioada 26-29 aprilie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds