Pegas Triatlon Buftea - reducere inscriere biciclistul.ro

În cazul în care nu aţi fost pe fază, s-au deschis înscrierile la Pegas Triatlon Buftea, primul concurs de triatlon şosea din cadrul circuitului Bittnet RTS 2018, care va avea loc în data de 10 iunie 2018.

Prin intermediul Biciclistul.ro vă puteţi înscrie cu o reducere de 10% la acest concurs, folosind codul biciclistul.ro în formularul de înscriere  la secţiunea cod de reducere. Am făcut şi nişte print screen-uri, ca să fie cât se poate de clar.

Dacă vă înscrieţi astăzi, la individual, veţi avea per total de plătit 135 de lei, pentru că e un discount al organizatorilor, de 50 de lei, plus încă 20 de lei prin intermediul codului oferit de Biciclistul.ro.

Inscriere Pegas Triatlon Buftea 2018 - discount Biciclistul.ro

Inscriere Pegas Triatlon Buftea 2018 - reducere Biciclistul.ro

Ne vedem la Buftea? Ne vedem la Buftea!

P.S. Sâmbăta are loc o sesiune de antrenament de înot în ape deschise în lacul Buftea, exact în locul în care va avea loc şi concursul. Prin intermediul magazinului Trisport vor fi puse la dispoziţie 15 safety buoy, pentru liniştea şi siguranţă celor mai puţini siguri pe ei. Cu ajutorul lor veţi fi vizibili, dar le veţi putea şi pentru a vă odihni. Pentru referinţă, aici găsiţi produsele de la Trisport. Cel mai ieftin produs de acest gen se găseşte la Decathlon România.

Comentarii