Echipamente triatlon de la Decathlon Romania

Nu știu dacă ați observat, dar Decathlon a început să aibă în oferta sa tot mai multe produse și echipamente adresate triatloniștilor, iar prețurile sunt chiar avantajoase.

Rucsac pentru tranziție

Decathlon propune o soluție practică pentru transportul echipamentului de traitlon, un rucsac compartimentat pentru echipament în funcție de fiecare probă.

Preț: 219,9 lei. Link produs.


Cagulă neopren

Dacă participi la concursuri de triatlon pe la începutul sezonului, prin luna mai, iunie, ai șanse destul de mari să înoți în ape reci. La 15 grade Celsius îți cam îngheață totul :), iar o astfel de cagulă este binevenită.

Se prinde la nivelul bărbiei și acoperă o parte din ceafă. Costă 42,9 lei, poate fi cumpărată de aici.

Costum de triatlon fără mâneci

Acest costum de triatlon costă 139,9 lei. La banii ăștia arată super.


Costum de neopren

E un costum de neopren entry level, nu vă așteptați la cine știe ce. Oricum, arată bine și te ajută la înot, mai ales dacă ești nesigur. Grosimea neoprenului este de 4 mm, pe bazin și pe gambe, pentru o flotabilitate crescută.

E perfect pentru cineva care participă la primul său concurs de triatlon.

Costă 399,9 lei, poate fi găsit aici.


Unguent antifrecare

Acest unguent te va salva de iritații, mai ales la nivelul gâtului, pe care ți le provoacă neoprenul, oricât de performant ar fi el. Te dai pe gât, deci, dar și în locurile sensibile, unde există frecare, vei fi scutit(ă) de multe necazuri.

Costă 14,9 lei. Link aici.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds