Gama noastră de căști specifice pentru mountain bike se extinde în mod constant.

În timpul practicării ciclismului pe munte, avem nevoie de protecție, indiferent că vorbim de o drumeție ușoară sau de pedalat intensiv de performanță. Exită anumite puncte la nivelul capului nostru care au nevoie de protecție specială, prercum tâmpla și ceafa, iar Rudy Project le acordă o atenție maximă.

Inginerii de la Rudy Project au proiectat căștile pentru mountain biking consultându-se cu sportivi activi, după multe teste reale efectuate, fiind ajutați și de experiența și tehnologiile acumulate în ultimele decenii.

Căștile Rudy Project respectă toate standardele de calitate și securitate, au o structură puternică, care permite o protecție deosebită a capului în punctele cheie, oferind în același timp o ventilație excelentă și un confort deosebit. În plus, căștile Rudy Project sunt captivante, cu forme elegante și o variația extinsă de culori.

Tehnologia triplă InMold – impact protection grid

Pentru a asigura o protecție mai mare, căștile noastre au fost fabricate cu tehnologia InMold, astfel stratul moale de spumă este protejat nu doar de sus, ci și din spate și de jos cu un strat de policarbon dur, care asigură durabilitate și rezistență.

Există situații mai puțin norocoase, când o lovitură puternică rupe structura căștii în două. În aceste situații nu este de dorit să se destrame casca în două (în momentul accidentului ne putem lovi la cap nu doar o dată, ci de mai multe ori), de aceea sunt fabricate cu technologia IPG, datorită căreia casca rămâne compactă, chiar dacă a suferit mai multe șocuri la rând.

Fixarea de ceafă R.S.R.

Căştile Rudy Project pun accentul pe un grad sporit de confort, luând în considerare ergonomia și fiecare detaliu. Inovaţia R.S.R facilitează ușurința fixării pe ceafă – este ușor de reglat, chiar și cu o singură mână în timpul pedalării, în mai multe poziții, astfel încât să ne putem proteja eficient, iar casca să fie așezată corect pe cap.

Burete cu bug stop și burete interior

Căștile Rudy Project au un burete interior care se poate scoate pentru spălare sau pentru a fi schimbat cu unul nou. Cele mai multe modele au două tipuri de bureți, unul simplu și unul interior, care este în același timp și plasă pentru insecte. Acești bureți se pot achiziționa și separat.

Deosebit de folositoare este și tehnologia Airframe, datorită căreia buretele absoarbe transpirația de pe frunte, evitând astfel situația neplăcută în care ar putea ajunge la nivelul ochilor. Buretele se usucă de la vânt, în timpul pedalării.

Ventilație excelentă

Confortul unei căști nu este dat doar de elementele vizibile, ci și de eficiența disipării căldurii generate de corpul nostru în timpul activității sportive. Cu cât ventilația este mai bună, cu atât capul rămâne mai uscat, iar ciclistul se poate concentra 100% la antrenamentul său, fără alte griji.

Căștile Rudy Project au o ventilație excelentă, datorită formei interioare și exterioare, riderul având o senzație de bine, de răcoare.

Faceți cunoștință cu căștile MTB de la Rudy Project

PROTERA ȘI PROTERA PLUS
(ALL MOUNTAIN – TRAIL – ENDURO)

Aceste căști reprezintă generația nouă de căști de la Rudy Project, proiectate special pentru ciclism AM/TRAIL/ENDURO cu technologii Triple InMold, Impact Protection Grid și Airframe. În modelul PROTERA PLUS greutatea ușoară, confortul excepțional, stilul îndrăzneț și protecția suplimentară se îmbină într-o armonie perfectă. La modelul original au fost adăugate două caracteristici de creștere ale confortului: dispozitivul de fixare pentru banda ochelarilor de sport goggle și cozoroc mai lat, reglabil.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/protera-mtb-helmet)

VENGER CROSS
(TRAIL – XC – GRAVEL)

Modelul Venger a fost proiectat astfel încât să ofere confort și siguranță ideală și în timpul aventurilor noastre cu bicicleta. Datorită tehnologiei Airframe și tunelelor de vânt create în partea interioară a coajei, casca a devenit ușoară, excelent ventilată. Construcția „X-Kross” o face extrem de sigură, în conformitate cu standardele internaționale – iar pe lângă toate acestea are un design cool, cu stil. Se poate atașa vizor la acest model.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/venger_helmet)

AIRSTORM
(TRAIL – XC – SPORT)

Punctul forte al modelului Airstorm este ventilația excelentă, confortul și designul atractiv. Partea interioară a învelișului a fost proiectată astfel încât sistemul conductelor de ventilație să îndepărteze cât mai multă căldură de la nivelul capului. La proiectare s-a acordat o atenție deosebită și ergonomiei, iar greutatea redusă a căștii se distribuie în mod perfect pe cap. Se poate atașa și vizor acestui model.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/bukosisakok_airstorm/airstorm_sisakok)

RACEMASTER
(XC – GRAVEL)

Este vedeta competițiilor XC și gravel. Este rezultatul a mai multor ani de inovare și cercetare, care cuprinde confort, ventilație bună, împreună cu technologiile Hexocrush, MIPS, Impact Protection Grid sau Double InMold. Datorită acestora oferă o protecție avansată și crește performanța.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/bukosisakok_racemaster/racemaster_sisakok)

SPECTRUM
(XC – GRAVEL)

Spectrum a fost creat special pentru competiții, este o cască care îmbină perfect confortul și protecția cu greutatea ușoară. Structura revoluționară de coajă alcătuită din trei părți de policarbonat o fac mult mai durabilă și totuși foarte ușoară. Datorită sistemului Airframe, orificiilor de aerisire precum și canalelor de ventilație din interiorul căștii, aceasta oferă confort de neegalat chiar și în timpul competiției. Nu se poate atașa vizor la această cască.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/spectrum-helmets

RUSH
(XC – SPORT)

Rush este o cască recomandată pentru ciclism de munte mai lejer, când totuși protecția capului este necesară, dar nu necesită confort și protecție extra. La fel ca majoritatea modelelor Rudy Project, Rush se conformează standardelor internaționale și oferă o ventilație corespunzătoare. Ca și accesoriu, se poate atașa și vizor la această cască.

Mai multe detalii în magazin: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/bukosisakok_rush/rush_sisakok)

IMPORTANT!

Produsele de pe stoc pot fi primite chiar și în 48-72 de ore, cu livrare gratuită! Căștile au garanție un an, iar Rudy Project are în ofertă a gamă largă de piese se schimb și accesorii, astfel încât să nu fie nevoie de achiziția unei căști noi în momentul în care e nevoie doar de o piesă.

Pentru mai multe detalii despre produsele Rudy Project: www.rudyproject.ro

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds