Wahoo RIVAL - ceas multisport

Wahoo, care sunt mai mult cunoscuți pentru home trainerele pentru ciclism, a lansat un ceas pentru sportivi, numit Wahoo RIVAL (pe la 379 de dolari).

Am citit articolul lui DC Rainmaker, care-i cel mai bun reviewer pentru aceste tipuri de produse, iar concluzia lui, pe care de altfel o expune încă de la început, este că Wahoo Rival nu este Garmin killer, nici măcar Suunto killer, dar nici Polar killer, ba chiar nici COROS killer.

Review-ul complet îl puteți citi aici.

Un pic de context. Piața globală de smartwatch-uri, unde intră și ceasurile multisport (eu cel puțin aici le-aș băga), a fost în valoare de 20,64 miliarde de dolari în 2019, iar până în 2027 este estimată să ajungă la valoarea de 96,32 miliarde de dolari. Va fi o creștere de 19,6% din 2020 până în 2027 (sursa). Prin umare, loc este și pentru Wahoo RIVAL.

Mie îmi place cum arată.

Wahoo RIVAL folosește un sistem de operare numit ELEMNT, iar ceasul are funcții precum Touchless Transition, Multisport Handover și Perfect View Zoom. Are un ecran cu 64 de culori, margine rotativă (ceramic bezel) și sticlă gorilla glass.

Ceasul măsoară viteza,distanța, timpul activității, lungimea brațelor la înot, pace-ul, numărul de brațe sau SWOLF.

Bateria se încarcă prin USB și ar ține până la 24 de ore cu GPS-ul pornit și până la 14 zile în modul smartwatch.

Activitățile de pe Wahoo RIVAL pot fi urcate automat în Strava, Training Peaks, Today”s Plan, Train XHALE, Google Fit, Apple Health și Relive.

Ceasul se poate conecta cu o multitudine de senzori externi, ANT+ și Bluetooth, centuri de puls, power meters și senzori de cadență și viteză. Detalii complete aici.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE