Alex Ciocan - foto Bogdan PopaFoto de Bogdan Popa

La doar cinci ani de la lansarea în România, producătorul german de biciclete Rose Bikes se retrage de pe piața locală, potrivit mai multor surse din piață. Nu există un anunț oficial în acest sens, iar reprezentanții Rose Bikes nu au putut fi contactați de Biciclistul.ro.

Cert este însă faptul că Alex Ciocan, care ocupa poziția de country manager pentru Rose Bikes, a început deja colaborarea cu Giant România.

Potrivit informațiilor neoficiale, Rose Bikes s-a retras nu doar din România, ci și din Slovenia, Spania, Anglia, Suedia sau Norvegia, urmând a ieși și de pe alte piețe, precum Ungaria.

”Alex Ciocan va fi mai mult decât un ambasador, alături de Dragoș Bucurenți, Daniel Buzdugan, Lucian Mândruță, George Zafiu și Filip Grigorescu. Va fi Wingman Giant, concept rezervat oamenilor cu un istoric ciclistic bogat, inovatori, influenți pe domeniul lor de referință, precum Hans Ray pentru GT Bikes. În cuvinte mai simple, va fi trup, minte și suflet dedicat Giant, brand cu care are o chimie aparte”, au declarat pentru Biciclistul.ro reprezentanții Giant România.

”Mă mândresc cu statutul de Wingman Giant, asta înseamnă că mă voi antrena și voi concura pe bicicleta Giant, voi purta echipament Giant și Mavic, voi fi prezent în magazin, voi ține prezentări, voi consilia și voi reprezenta producătorul Giant. Sunt parte integrantă din echipa de management, alături de Simona Vasiliu, director de marketing, Andrei Lescae, directorul național de vânzări și George Marinescu, noul șef de magazin”, a declarat Alex Ciocan pentru Biciclistul.ro.

Producătorul taiwanez de biciclete Giant este prezent în România prin intermediul companiei Sincron Performance, care a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri în valoare de 2,14 milioane de lei, potrivit ultimului bilanț financiar trimis către Ministerul de Finanțe.

Tot în 2017, Sincron Performance a înregistrat o pierdere în valoare de 75.914 lei. Compania figura în acel an cu un număr de 4 salariați.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE