Emilian Nedelcu - provocare Alex CiocanSunt cu ochii pe tine, Alex Ciocan!

Acum vreo trei ani l-am provocat pe Alex Ciocan la o întrecere cu bicicleta și, deși părea să aibă toate șansele de partea lui, în ciuda condițiilor dure impuse de mine :), deși a acceptat provocarea, întrecerea n-a mai avut loc. Eu am avut toată disponibilitatea, l-am lăsat pe el să aleagă ora și locul, dar n-a fost să fie. Am fi putut să ne întrecem la una dintre cursele Road Grand Tour, le știți, întrecerile alea de cursieriști, dar nu, nu s-a putut.

Alex, să știi că încă te aștept la linia de start, când vrei tu! Dar poate că ai nevoie de o altă provocare. Am văzut că participi la concursuri de triatlon, te duci la Half Ironman-uri, faci recorduri la traseul de ciclism, te clasezi pe podium etc. Te-ai reprofilat din ciclist în triatlonist? Bine că am aflat, am o provocare și mai dură pentru tine și de data asta nu te mai las să scapi!

Te provoc la triatlon!

Da, da, ai citit bine! Te provoc la triatlon și sper că vei avea curaj să spui DA provocării mele! Să te văd acum, în competiție cu mine, îți scot eu triatlonul din cap! M-am antrenat, te rog, privește!

Te provoc la un board game destinat triatloniștilor  amatori. Se numește “Triathlon Series” și încurajează întâlnirile prietenilor preocupați de aceleași subiecte: de la cum se antrenează, până la ce înseamnă un stil de viață sănătos, fie că e vorba de mâncare, relații, managementul stresului sau brain fitness. Jocul poate fi cumpărat de pe afterracegames.com, costă 225 de lei.

“Triathlon Series” este un “turn based game”. Ești un triatlet amator (știu, tu ești un profesionist), ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun.

Îți antreneazi skillurile sportive necesare (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment.

Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, cum îți dozezi energia și cum îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică, au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament.

Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

Jocul este construit pe ideea că ai în tine puterea necesară să faci față competiției. Cu fiecare antrenament, devii o versiune mai bună a ta, iar fiecare energie inteligent dozată te ajută să răspunzi provocării de a-i depăși pe ceilalți și, înainte de toate, pe tine însuți.

“Find your Inner TRI” este ceea ce “Triathlon Series” te îndeamnă și te susține să faci, fie că ești sportiv amator, iubești sportul sau pur și simplu vrei să-ți petreci timpul cât mai cool, atunci când ești împreună cu prietenii.

“Triathlon Series”poartă semnătura unei echipe de creativi români, construită în jurul a doi game-designeri pasionați de good life, sport și strategie: Andrei Dordea, triatlet amator dependent de sport și Cristian Cătălin, primul game designer român membru al Spiele Autoren Zunft (SAZ), organizație profesionistă europeană, ce reunește creatori de jocuri din 19 țări.

Triathlon Series board game 2016

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.