Un prieten a venit cu o idee foarte tare: să facă o pagină web în care să prezinte pantofi de alergare folosiți. Să vadă toată lumea cum își pun timpul și antrenamentele amprenta asupra unor adidași care se transformă din ceva nou, perfect, în altceva, în ceva muncit, în ceva personal, în ceva al tău.

Fiți buni, așadar, și contribuiți cu fotografii ale propriilor voștri pantofi de alergare, ăia munciți, ăia rupți de câtă trudă ați depus la nenumăratele sesiuni de alergare, ăia tăbăciți bine, să le arătăm producătorilor în ce se transformă încălțările lor.

Cum vi se pare ideea?

Hai că încep eu

Faceți cunoștință cu Asics Gel-Pulse 6, pantofi de alergare pe care i-am folosit peste 1.500 km anul acesta și care s-au lăsat cu greu rupți. Am alergat cu ei în cea mai mare parte a timpului pe asfalt, m-au ferit cu brio de accidentări și îi recomand din toată inima. Și-au făcut treaba cu vârf și îndesat, iar timpul și orele de antrenament la care i-am supus mi-au confirmat că sunt de super calitate.

Dacă vrei să ajuți și tu, trimite-mi fotografii la emilian@biciclistul.ro și spune câteva cuvinte despre adidașii tăi: cât i-ai folosit (timp, km) și dacă și-au făcut treaba.

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.