Amway lansare suplimente sportive

Amway, despre care ştiam că este o companie internaţională de bunuri de larg consum, a intrat pe piaţa de suplimente sportive şi a lansat inclusiv pe piaţa din România gama XS Sports Nutrition, care conţine o varietate de produse, precum băuturi sportive, pudră proteică şi minerale pentru energizare înainte de activitatea fizică, revigorare pe parcurs şi regenerare pentru următorul antrenament.

Care sunt produsele lansate

ENERGIZARE

XS Pre-Workout Drink (157,28 lei)

Amway - suplimente sportive - bautura energinata inainte de antrenamentPregătește corpul, alimentându-l cu un nivel optim de energie pentru un start rapid și în forță. Conține aminoacizi cu legături ramificate (BCAAs) care sprijină sinteza proteinelor încă de la începutul antrenamentului. Creatina alimentează mușchii cu energie, iar complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) întârzie instaurarea oboselii. O cantitate atent cântărită de carbohidrați crește eficiența în timpul antrenamentelor. Lemon Lime Flavour XS Pre-Workout Drink protejează și celulele de stresul oxidativ cauzat de sesiunile de antrenament, prin intermediul Vitaminelor C, E și al Zincului.

REVIGORARE

XS Electrolyte Drink (95,92 lei)

Contribuie la menținerea unui nivel de hidratare optim. Băutura înlocuiește ceea ce corpul pierde în timpul antrenamentelor, reîncărcându-l cu cinci electroliți care se pierd prin transpirație. Un amestec bogat de carbohidrați cu eliberare lentă, medie și rapidă asigură un aport constant de energie, ajutându-te să te menții în cea mai bună formă posibilă. XS Electrolyte Drink Orange Lime mai conține și un trio de Guarana, rădăcină de Maca și Quercetină, care contribuie la îmbunătățirea performanțelor psihice și fizice.

REGENERARE

XS Hydrolyzed Whey Protein Powder (280,33 lei)

Amway - pudra proteica ciocolata - suplimente sportive

Contribuie la recuperarea mai rapidă, ajutând mușchii să fie pregătiți pentru următorul antrenament. Fiecare porție conține 29g de proteină, 5g de aminoacizi naturali și are o aromă de ciocolată. Formula hidrolizată cu digestie rapidă își demonstrează beneficiile mai repede decât proteinele mai puțin rafinate, în timp ce un amestec de antioxidanți – suport de CPR (Complex de portocale roșii), împreună cu Vitaminele C și E ajută la diminuarea traumatismelor musculare de după antrenamente.

XS Protein Bars (157,98 lei)

Amway - suplimente sportive - batoane proteiceContribuie la dezvoltarea masei musculare slabe printr-un amestec specific de proteine, iar formatul practic permite consumul oriunde și oricând. Mușchii primesc un flux constant de ajutor pentru recuperare prin intermediul proteinelor cu digestie rapidă și lentă. Fiecare baton este îmbogățit cu Seleniu, pentru a ajuta la vindecarea traumatismelor celulare și pentru a neutraliza stresul oxidativ. Bogate în fibre (50% DZA) și fără zahăr adăugat, batoanele XS Protein sunt disponibile în aromele vanilie – caramel și ciocolată.

XS Magnesium Sticks (50,87 lei)

Amway - suplimente sportive - magneziu

Îi dai organismului doza zilnică necesară de magneziu. Acesta contribuie la funcţionarea normală a sistemelor muscular și nervos. De asemenea, magneziul ajută la reducerea oboselii și a extenuării.

De unde pot fi cumpărate? Eu nu cunosc niciun distribuitor Amway, nici nu ştiu de unde aş putea lua unul, însă produsele sunt disponibile şi în magazinul online Amway, unde vă puteţi face cont de client, iar de acolo vi se sugerează şi distribuitori Amway, prin intermediul cărora veţi putea achiziţiona produsele dorite.

Cine este XS

Nu ştiam, XS este o companie înfiinţată în 2001, în Laguna Beach, producătoare de produse sportive energizante. A fost cumpărată în 2015 de către Amway, iar produsele XS sunt în prezent disponibile la nivel mondial, în peste 50 de ţări. Gama XS Sports Nutrition a fost lansată anul acesta în Europa.

Amway este un gigant internaţional, fondat în 1959 în Statele Unite, care în prezent operează în peste 100 de ţări din întreaga lume, generând venituri de peste 8,8 miliarde de dolari doar în 2016. Compania are în ofertă peste 450 de produse din categorii precum înfrumuseţare, suplimente alimentare şi îngrijirea casei, fiind vândute exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenţi.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.