Anatomia alergarii - carte

Ieri am cumpărat ”Anatomia alergării”, o carte pe care o recomand în mod special sportivilor amatori. Este un ghid ilustrat din care veți afla cum vă puteți îmbunătăți performanțele în alergare cu ajutorul exercițiilor de forță pentru alergători.

Veți afla ce mușchii ce trebuie întăriți în mod special pentru alergare și cum pot fi evitate accidentările. Am apreciat în mod special faptul că este o carte plină de exemple, ușor de înțeles, cu exerciții pentru diferite terenuri și viteze, de la alergările pe dealuri la alergările offroad și de la sprinturi la cursele de maraton.

Veți afla cum să evaluați și cum să treceți peste accidentările cu care se confruntă cel mai des alergătorii, printre cele mai înâlnite fiind durerile lombare, durerile și luxațiile de genunchi sau rupturile de mușchi și de tendoane.

E o carte care îți structurează noțiunile și te învață cum să-ți îmbunătățești condiția fizică, etrem de utilă mai ales pentru cei care nu se antrenează sub supravegherea unui antrenor. Nu alerga după ureche, aleargă informat.

Anatomia alergarii - cuprins carte

Joey Puleo este antrenor de cross country și de atletism. El este cel care coordonează programul de alergare al Forțelor Marine ale Statelor Unite.

Patrick Milroy care a fost consilier medical timp de 25 de ani pentru revista Runners World, iar printre distincțiile sale este și cea de membru de onoare al Facultății de Sport și Medicină Sportivă din Marea Britanie.

Cartea este redusă cu 50% pe Elefant.ro și poate fi cumpărată pentru 24,5 lei.

Comentarii

Articolul precedentBlack Friday 2017: Trisport va reduce cu 60% un ceas premium Garmin
Articolul următorGala Triatlonului Românesc – care sunt noutățile și ce concursuri avem în 2018
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE