Start Cozia Mountain Run 2017

Competițiile Pegas Duatlon Buftea, Cozia Mountain Run, Pegas Triatlon Buftea și Semimaraton Buftea au adunat anul acesta aproximativ 1.700 de sportivi, care au parcurs în probele de concurs 24.996,9 kilometri.

„Încheiem un an competițional în care pasionații de sport care au ales să participe la concursurile noastre au făcut de aproape cinci ori echivalentul celei mai lungi distanțe măsurabile pe uscat în Europa: din Capul SF Vincent, Portugalia, până în Perm, munții Ural, Rusia. Este un efort remarcabil, făcut de oameni de toate vârstele și de multiple naționalități, pe care suntem datori să îi felicităm și să îi invităm alături de noi și anul viitor, într-o serie de competiții deja consacrate”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.

Asociația mizează pe un total de 2.000 de participanți la concursurile sale din 2018: duatlon, triatlon, alergare montană și semimaraton.

Anul 2018 aduce ediții aniversare pentru două dintre concursurile de tradiție: atât Pegas Duatlon Buftea, programat pentru data de 25 martie, cât și Pegas Triatlon Buftea, ce ca avea loc in 16 iunie, ajung la deja al cincilea an consecutiv de existență.

Calendarul competițional continua cu încă un concurs de tradiție, Cozia Mountain Run, aflat la a șaptea ediție și programat în data de 7 iulie.

Asociația pregătește și cea de-a doua ediție pentru Semimaratonul Buftea, care a debutat cu succes în acest an. Evenimentul va avea loc, anul viitor, în 30 septembrie.

Asociația Pegas Triatlon Club, fondată în 2012, organizează evenimente sportive destinate amatorilor și profesioniștilor, deschise atât pasionaților de mișcare din România cât și celor din străinătate. Până în prezent, asociația a gestionat 18 competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, 2017.

Comentarii