Andrei Vrabii - Chisinau Criterium 2019

Andrei Vrabii (28 ani), cel mai bun triatlonist din Republica Moldova și câștigător al celui mai mare concurs de triatlon din România, H3RO by TriChallenge, va lua startul în acest weekend la Israman, proba Half.

El va avea de înotat 1900 de metri în apele calme ale Mării Roșii, cu o temperatură estimată la 22 de grade Celsius. Proba de ciclism nu e facilă, primii 12 km din traseu sunt în urcare, cu acumulare de nivel de 700 de metri.

Andrei Vrabii - Chisinau Criterium 2019

”Proba de ciclism are un relief extrem, cu o acumulare de nivel de 1.600 metri, asemănătoare probei de ciclism de la Transfier”, a declarat pentru Biciclistul.ro Andrei Vrabii.

”Nu am așteptări foarte mari de la acest concurs, deoarece este organizat foarte devreme în sezon.

”Până acum nu am concurat niciodată încă din luna ianuarie, este ceva nou pentru mine și pentru organismul meu. Va fi interesant cum va reacționa organismul meu”, a spus Andrei Vrabii.

Andrei a suferit o ușoară accidentare la un picior, din cauza căreia nu a mai făcut antrenamente de alergare de la începutul lunii decembrie.

”Asta va influența mult rezultatul final, dar am și așteptări mari, mai ales de la proba de înot, pentru care am muncit foarte mult în ultimul timp. Mă aștept să am cel mai bun înot de până acum”, a spus Andrei Vrabii.

Andrei Vrabii spune că în 2020 va avea un sezon cu mai multe curse decât anul trecut, iar România este trecută în planul lui competițional. Este de așteptat să participe la Transfier și H3RO by TriChallenge.

Andrei Vrabii trăiește în Republica Moldova, la Chișinău, unde este polițist și trăiește din salariul oferit de Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. S-a apucat de triatlon în martie 2019 și se antrenează minimum 20-25 de ore pe săptămână, dar are și perioade de 30 de ore de antrenament.

Ce rezultate a mai avut în 2019:

Comentarii