Tic, tac, tic tac! Mai sunt doar două săptămâni până la startul competiţiilor de ciclism şi alergare de la Maratonul Olteniei 2018, dacă nu v-aţi însris încă acum e momentul s-o faceţi. În acest moment, mai sunt 22 locuri disponibile pentru cursa de Trail Run maraton, 25 locuri la cursa MTB 33km şi 33 locuri la cursa MTB 51km

Anul acesta organizatorii m-au numit antrenor la Maratonul Olteniei, alături de Roxana Lupu, de la Adrenallina.ro. Am acceptat această provocare cu zâmbetul pe buze şi m-am distrat copios cu Roxana în faţa camerelor de luat vederi.

Am răspuns întrebărilor primite de la viitorii concurenţi de la Maratonul Olteniei, fani ai competiţiei sau angajaţi ai CEZ România, sponsorul principal al evenimentului.

Episodul 1 – Pentru o viață sănătoasă, medicul recomandă o porție de râs pe zi


Episodul 2 – Nu încercaţi alimente noi înainte de competiţie


Episodul 3 – Repetiţia este mama rezistenţei


Episodul 4 – Somn sau mâncare?

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!