Nu pot decât să mă bucur că există magazine sportive precum InfinityRun.ro, care sprijină și sportivi amatori ca mine, cunoscuți nu pentru podiumurile obținute, ci mai degrabă pentru promovarea unui stil de viață sănătos, în care sportul joacă un rol central, adică exact ceea ce încerc eu să fac pe Biciclistul.ro, atunci când împărtășesc experiențele mele sportive.

După ce am scris despre șansa extraordinară pe care am primit-o de a participa la Maratonul de la Paris, magazinul InfinityRun.ro mi-a oferit posibilitatea de a mă antrena cu pantofi de alergare Hoka, un brand extrem de cunoscut în întreaga lume pentru calitatea echipamentelor sportive pe care le produce.

InfinityRun.ro și Hoka România mi-au oferit două perechi de pantofi de alergare, Hoka Clifton 9 și Hoka Rocket X2, cu care să pot aborda atât antrenamentele mai ușoare, cum ar fi alergările lungi, dar și cele mai tari, cum ar fi intervalele de viteză.

I-am inaugurat deja și sunt impresionat de confortul resimțit, dar și de sentimentul puternic pe care l-am avut când am alergat cu ei: am simțit pur și simplu că sunt mai bun :))). Cu Hoka Clifton 9 am avut senzația că alerg direct pe o pistă de tartan, chiar dacă m-am deplasat exclusiv pe asfalt, iar cu Rocket X2 am simțit pur și simplu că zbor, fără nicio exagerare. Talpa de carbon parcă te împinge de la spate, de parcă ai alerga pe arcuri. De-abia aștept să-i folosesc și în cursă, iar prima ocazia va fi la Bucharest Innternational Half Marathon & 10K by Constantina Diță.

Am fost atât de încântat de pantofii de alergare Hoka încât mi-am achiziționat și eu alte două modele, Clifton 9 (altă culoare) și Hoka Speedgoat, pentru alergări montane, pe care i-am folosit deja la Semimaratonul Brașov și care mi-au întrecut toate așteptările.

Sunt dator cu mulțumiri speciale lui Bogdan Crețu, de la InfinitRun.ro, care mi-a facilitat intrarea în universul Hoka. Deci, Bogdan, îți voi dedica toate recordurile personale obținute cu Hoka! :).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds