Arges Winter Race, concurs MTB

Arges Winter Race 2012

Primul concurs MTB din sezonul 2012 este Argeș Winter Race 2012, care va avea loc în data de 26 februarie la Pitești, parcul Trivale.

Este un concurs de tip cross country. Înscrierile au început din data de 16 ianurie și se termină în data de 24 februarie. Organizatorii au spus că la fața locului nu se fac înscrieri.

Vor exista două categorii de concurenți, pentru patru, respectiv opt ture.  Cursa se oprește la fiecare categorie când primul concurent termină turele aferente categoriei, ceilalți fiind clasificați dupa aceea în funcție de numărul de ture parcurse și de timp. Nu se așteaptă nimeni ca toată lumea să termine 4 și 8 ture.

Taxa de înscriere este de 35 de lei dacă este achitată până în data de 19 februarie. Cine achită taxa după acestă periodă va plăti 50 lei. Anul trecut, înscrierea online era 25 lei, iar taxa la fața locului 30 lei.

Dacă anul trecut primele trei locuri au fost recompensate cu 1.000 lei, 800 lei și 500 lei, anul acesta premiile vor fi produse oferite de către sponsorii concursului, care sunt (deocamdată) Sponser, Giant și Foto Club Lens Pitești.

Plata taxei de înscriere se poate face în contul Asociației Clubul de Ciclism și Triatlon Warpsoft.

Cum a fost Argeș Winter Race 2010

În 2010, o tură avea patru kilometri și conținea multe urcări și coborâri scurte, dar abrupte, trei-patru treceri printr-un pârâu înghețat, zone mlăștinoase, noroi peste gleznă și zăpadă afânată și topită, prin care pedalatul era un calvar.

“În prima tură, cei ami mulți încercau să meargă pe biciclete, dar soluția cea mai bună era alergatul pe lângă bike”, scrie Ștefan Uricariu (vezi link mai sus).

Argeş Winter Race 2010 from Ştefan Uricariu on Vimeo.

Și câteva poze:

[nggallery id=158]

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.