Winter-TriChallenge

Winter TriChallenge este primul concurs de triatlon din România în sezonul 2012. Informația este proaspătă – tocmai a fost difuzată.

Winter TriChallenge  va avea loc în data de 25 februarie în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani (35 km de București, Pădurea Snagov).

Pentru că e vorba de un triatlon de iarnă, adică atipic, ordinea probelor nu va fi cea obișnuită. Se va începe cu alergarea (5 km), se va continua cu bicicleta (16 km) și se va termina cu înotul, în cadrul bazinului acoperit (500 metri). Tribunele bazinului au o capacitate de 240 de locuri.

Există și probă de ștafetă, cu aceleași distanțe. O ștafetă poate fi alcătuită din două sau trei persoane, iar concurenții care participă la proba individuală nu pot face parte dintr-o ștafetă.

Locurile sunt limitate, după cum urmează: 90 la proba individuală și 10 ștafete.

Taxa de participare este 120 lei la proba individuala si 210 lei/stafeta.

Vă puteți înscrie online, dar plata trebuie făcută în contul Smart Atletic: IBAN RO 79 BRDE 445 SV 3823 1124450 cont în LEI, deschis la Banca BRD, sucursala DOROBANȚI, București.

Eu încă nu mă simt în stare să particip la vreun concurs, pentru că sunt proaspăt operat de hernie, dar voi încerca să ajung la fața locului să fac poze și să vă văd cum prestați. Mult succes!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.