Cauciucuri cursiera Vittoria Rubino

Anul trecut, pe la sfârşitul lunii mai, am schimbat cauciucurile la cursieră. Am luat de la Moş Ion Roată, distribuitorul oficial pentru brandul Vittoria, modelul Rubino IV Graphene+

Un cauciuc costă 100 de lei, dar merită, sunt de calitate foarte bună. Anul acesta, în concediul din Bulgaria, am ieşit cu bicicleta pe dealurile din Ahtopol. Toate bune şi frumoase până când am călcat cu roata din spate pe o pietricică, parcă anume pusă în drum pentru mine. S-a auzit un şuierat puternic, după care s-a făcut linişte. Camera era găurită, noroc că aveam una de rezervă.

Norocul s-a transformat însă în ghinion, pentru că în ciuda atenţiei mele sporite, când am montat camera de rezervă am reuşit s-o ciupesc. Şi uite aşa am rămas eu pe şoselele Bulgariei, cu soarele în cap, la 14 km de locul în care eram cazat. N-am avut la mine petice. Idiot.

Ce să fac, ce să fac, m-am urcat pe bicicletă, mi-am făcut cruce şi am pornit-o încetişor. Am încercat să mă las cât mai mult pe roata din faţă a bicicletei, să descentrez cât mai puţin roata din spate.

Mi-am imaginat că o să tai sigur cauciucul, mă rugam însă să nu fac un damage prea mare jantei. Azi am fost la service cu bicicleta şi ghici ce, cauciucul nu are absolut nimic, nicio găurică, nicio o crăpătură, arată ca nou. Iar janta este intactă, a fost nevoie de un mic reglaj la spiţe, dar atât. Practic, nu am înlocuit decât camera.

Prin urmare, un mare plus din partea mea pentru Vittoria Rubino IV Graphene+, e un cauciuc care îşi merită fiecare bănuţ.

Cauciuc cursiera Vittoria Rubino Detaliu cauciucuri cursiera Vittoria Rubino

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds