Ce zi infectă! Mi-am pierdut prin casă mănuşile de biciclist, m-a plouat şi am îngheţat de frig în şa.

Azi am tremurat însă din două motive. În primul rând,  m-a pătruns încetişor ploicica asta nenorocită de toamnă. Al doilea motiv pentru care am tremurat,  mi-a amplificat tremurăturile  într-un asemenea hal încât mă bălăngăneam pe bicicletă :).

Cred că v-am mai spus, am primit o bicicletă în teste de la Giant România. Bicicleta asta, de care voi vorbi ulterior (duminică m-am dat cu ea),  mi-a dat nişte emoţii nemaiîntâlnite, pe care cred că nu le trăieşte decât unul care a câştigat subit la Loto sau unul care se trezeşte cu o moştenire grea în cârca lui.

Este vorba despre o cursieră, o bijuterie, cu care mulţi nu se întâlnesc nici măcar o dată în viaţă. Ca să vă faceţi o idee, cursiera a fost folosită în Turul Franţei, a ajuns şi în România, ca bicicletă de rezervă în Turul României pentru echipa Dinamo.

Valoarea acestei cursiere  – nici cei de la magazin nu s-au pus de acord în această privinţă – este între 8.000 şi 10.000 de euro.

Aaaaah! Am ţinut-o trei zile şi în ultima zi nu ştiam cum să fac mai repede să scap de ea. Mi se părea că toată lumea se uită cu poftă la mine, mă rog, la bicicleta mea, că mă urmăreşte, că mă pândeşte, că dintr-un moment într-altul mă va ataca cineva.

Bicicleta pe care am primit-o în teste este unicat, deci n-aş putea să vă spun ce model este. Face parte din clasa TCR Advanced şi mai are alăturat un nume, care înţeleg că-i măreşte valoarea instantaneu, Rabobank.

Deci, mi-a tremurat (ţâţâit)…sufletul 🙂

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

13 thoughts on “Azi am tremurat rău”
 1. magazinul e cel de pe traseul lui 133? Daca da, am vazut bicla si e fiara rau. Mai multe date despre dansa? Ce linie? saua era confortabila? etc…

  Ceea ce am zis era doar confirmarea faptului ca parca o asemenea bicla trebuia dotata cu niste pedale mai sexy.

  “chiar daca nu avea sa.” – d-aia tremurai? 😀

 2. animaloo, te inseli. Nu stiu ce bicicleta calaresti tu, dar eu am o cursiera second hand si, crede-ma, bicicleta aia era diferita, dar foarte, foarte diferita de tot ce am mai condus eu pana acum, chiar daca nu avea sa.

 3. imi pare rau ca nu eram in papuci … sau in talpile goale ca in reclama aia stupida la lacoste :)… ca sa ultragiez toti puristii cursieristi 😀 …. ca am calarit-o si eu cativa km
  baietii de la giant puteau totusi sa gaseasca o pereche de pedale mai ok 🙂 … eventual ceva cu ratrape
  oricum bicicleta e foarte tare … poate articulez si eu o parere coerenta cand povestesti mai multe despre ea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.