Ce zi infectă! Mi-am pierdut prin casă mănuşile de biciclist, m-a plouat şi am îngheţat de frig în şa.

Azi am tremurat însă din două motive. În primul rând,  m-a pătruns încetişor ploicica asta nenorocită de toamnă. Al doilea motiv pentru care am tremurat,  mi-a amplificat tremurăturile  într-un asemenea hal încât mă bălăngăneam pe bicicletă :).

Cred că v-am mai spus, am primit o bicicletă în teste de la Giant România. Bicicleta asta, de care voi vorbi ulterior (duminică m-am dat cu ea),  mi-a dat nişte emoţii nemaiîntâlnite, pe care cred că nu le trăieşte decât unul care a câştigat subit la Loto sau unul care se trezeşte cu o moştenire grea în cârca lui.

Este vorba despre o cursieră, o bijuterie, cu care mulţi nu se întâlnesc nici măcar o dată în viaţă. Ca să vă faceţi o idee, cursiera a fost folosită în Turul Franţei, a ajuns şi în România, ca bicicletă de rezervă în Turul României pentru echipa Dinamo.

Valoarea acestei cursiere  – nici cei de la magazin nu s-au pus de acord în această privinţă – este între 8.000 şi 10.000 de euro.

Aaaaah! Am ţinut-o trei zile şi în ultima zi nu ştiam cum să fac mai repede să scap de ea. Mi se părea că toată lumea se uită cu poftă la mine, mă rog, la bicicleta mea, că mă urmăreşte, că mă pândeşte, că dintr-un moment într-altul mă va ataca cineva.

Bicicleta pe care am primit-o în teste este unicat, deci n-aş putea să vă spun ce model este. Face parte din clasa TCR Advanced şi mai are alăturat un nume, care înţeleg că-i măreşte valoarea instantaneu, Rabobank.

Deci, mi-a tremurat (ţâţâit)…sufletul 🙂

Comentarii

Articolul precedentFollow up: ce s-a întâmplat la Cupa Emmeduesport
Articolul următorCele mai fantastice şi curajoase acrobaţii cu bicicleta
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE