Baneasa Autumn Trail Run 2016Liderii cursei

Prima ediție a concursului Băneasa Autumn Trail Run nu avea cum să nu iasă bine, pentru că exista deja Băneasa Trail Run, un concurs organizat ireproșabil, din punctul meu de vedere.

Duminică, la ediția de toamnă, Băneasa Trail Run a strâns la start 1.000 de alergători pasionați, care au concurat pe potecile pădurii Băneasa pe cele două trasee, cros de 10,5 km sau semimaraton, 21 km.

Noutățile acestei ediții au constat în schimbarea locului de start/finish, pentru că de data aceasta s-a plecat în alergare de pe breteaua Aleii Privighetorilor. O altă schimbare facută de organizatori a fost startul în valuri pentru cele două curse, semimaraton și cros, evitându-se în felul acesta aglomerația la intrarea în pădure.

Punctele de alimentare au fost asigurate de Carrefour, cu ronțăieli, și Powerbar cu isotonic, iar la finalul cursei s-a mâncat gulaș sau paste Barilla. Masa a fost completată de o salata Eisberg, apă minerală plată Borsec, o bere Ciuc Natur Radler 0,0% alcool și un iaurt Zuzu.

Următoarea ediție a seriei Băneasa Trail Run, varianta de iarnă, are loc pe 11 decembrie 2016.

Clasamentul competiției îl puteți găsi la acest link: http://baneasatrailrun.ro/autumn-trail-run/clasament-2016/

La crosul de 10,5 a câștigat Alexandru Corneschi, cu un timp care este intangibil pentru majoritatea amatorilor care participă la concursurile de alergare din România: 0:36:47. Băneasa Trail Run nu are clasament separat pentru sportivi profesioniști, așa cum este Alexandru, care a câștigat semimaratonul Viena. Pe locul doi a venit Igor Timbalari (0:39:34), iar pe locul trei Ioan Moisa (0:40:17).

Alexandru Corneschi - Baneasa Autumn Trail Run 2016
Alexandru Corneschi

Semimaratonul a fost câștigat de Mihail Bizniuc (1:14:42,5), iar pe locurile doi și trei au venit Timbalist Ghenadie ( 1:14:42,6), respectiv Andrei Cucolea (1:22:24).

Baneasa-Autumn-Trail-Run-2016-Mihail-Bizniuc
Mihail Bizniuc (centru)

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.