Rocket Bike Fest - concurs MTB caritabil padure Cernica

Mai aveți la dispoziție doar două zile pentru a vă înscrie la Rocket Bike Fest, un concurs MTB de tip cross country (XCO) organizat de către Asociația Help Autism și magazinul de biciclete BikeXpert.

Rocket Bike Fest va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, în Cernica (cum se ajunge).

Aveți ocazia să concurați pe un traseu prietenos, cu mici diferențe de nivel, preponderent pe poteci de pădure, dar în același timp să faceți o faptă bună, pentru că toate fondurile colectate din taxa de înscriere vor merge către Asociația Help Autism, care va continua Programul Național de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică și Intervenție Timpurie în Autism.

La edițiile din 2013, 2014 și 2015 s-au strâns 26.000 de euro, bani folosiți pentru a spori șansele de recuperare a peste 300 de copii cu tulburări din spectrul autist.

Taxa de înscriere este 80 de lei acum – a fost ceva mai mică în zilele anterioare datei de 16 septembrie. Vă puteți înscrie chiar aici.

La ediția din acest an traseul Rocket Bike Fest are lungimea de 6 km. E mult single traile pe malul lacului (Cernica), are câteva cățărări scurte, dar și porțiuni de drum forestier, lat, unde poți face depășiri.

La acest concurs poate participa oricine. Există categorii inclusiv pentru copii cu bicicletă fără pedale. Mai multe detalii despre categorii de concurs și tipuri de traseu puteți vizualiza aici.

Comentarii

Articolul precedentPegas Duatlon Buftea – au început înscrierile, ne vedem pe 29 octombrie
Articolul următorBăneasa Autumn Trail Run la prima ediție: start perfect, peste 1.000 de alergători
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE