Baneasa Forest Run - editia de toamna 2019

Alergătorii de la Băneasa Forest Run, ediția de toamnă, pot alege să susțină două cauze sociale, donând sume de bani la înscrierea în competiție pentru MagiCAMP sau pentru Hope and Homes for Children.

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Aceștia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag. Experiența taberei face minuni în viața lor pentru că o echipă de psihologi îi ajută să își găsească resursele pentru a procesa durerea și a merge mai departe.

Echipa MagiCAMP a descoperit că acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei. Banii de la această ediție se strâng pentru a putea oferi 10 ședințe de terapie pentru 10 copii care au fost in taberele BlueCAMP anul acesta. Este nevoie de 15.000 lei. 


Fundația Hope and Homes for Children îl ajută pe Mircea Popan, un tânăr de 17 ani, care este nevoit să trăiască departe de familia lui, într-un centru de plasament, pentru că doar în acest fel își poate continua studiile.

Mircea este pasionat de învățătură, însă familia nu îl mai poate ajuta din punct de vedere financiar. Fundația dorește să le construiască o casă, pentru ca toată familia să poată locui împreună din nou, iar Mircea să își poată continua studiile. Pentru acest lucru este nevoie de 27.000 de lei. 


Înscrierile pentru cea de-a patra ediție a Băneasa Forest Run sunt deja deschise pentru toate cele trei probe ale competiției: cros (11 km), semi maraton (21 km) și cursa familiei, Greenfield Family Run (3 km).

Băneasa Forest Run este un eveniment powered by Greenfield Residence și sponsorizat de Zuzu Fit. Partenerii principali sunt Columbia, Barilla, Borsec, Asigurări Generali și partenerilor Hervis, World Class, Gold Nutrition, Salatele Eisberg și Romprest.

Te-ar putea interesa să citești și:

Comentarii

Articolul precedentMihai Vigariu, primul român calificat la Ironman 70.3 World Championship 2020
Articolul următorMaratonul Olteniei 2019 a avut aproape 850 de sportivi la start
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE