Sicktired a fost de curând prin Viena, unde a făcut nişte poze pentru biciclistul.ro. L-am invitat să şi spună câteva cuvinte despre cum este să te dai cu bicla prin Viena, dar n-am avut succes.

Mneah, e vineri, n-am nicio impresie vinerea, a declarat Sicktired în exclusivitate pentru biciclistul.ro.

Trebuie să storc, totuşi, ceva.  Am fost şi eu în Viena,  cu vreo trei, patru ani în urmă. Pe atunci nu eram prea interesat de subiectul ăsta, bicicleta, şi n-am dat prea mare atenţie fotografică bicicliştilor şi mai ales biciclistelor din jurul meu. Îmi aduc aminte că mă întorceam într-o seară spre hotel, afumat bine  la un bar, şi nişte biciclişti au fost  aproape de a intra în mine. I-am auzit că mă înjurau, chiar dacă nu ştiu limba germană, mi-am putut da seama din tonul lor.

Mă întrebam  ce dracu’ vor nemţălăii ăia de la mine şi am observat, în cele din urmă, că mergeam pe pista de biciclişti. Chiar dacă era trecut de 00:00 şi nu era nici dracu pe stradă, chiar dacă m-ar fi putut ocoli, nu, nene, era dreptul lor să meargă pe pista aia, iar eu beţivanul le stăteam în drum. Cam asta îmi aduc aminte de la Viena.

Mai jos, pozele lui Sicktired.

[nggallery id=10]

Comentarii