Update: Pagina oficială a BikeXCS, unde găsiți promoția de Black Friday

După cum se poate vedea și în secțiunea de comentarii, sunt acuzat de oficialii magazinului că am  răstălmăcit promoția. Prin urmare, vă rog să  faceț click pe linkul oficial al promoției.

Mă întreb dacă BikeXCS așa procedează și cu clienții săi, îi amenință că îi dă în judecată dacă, spre exemplu, n-au înțeles o promoție.

End update

Articolul inițial, înainte să fiu amenințat cu datul în judecată

Reprezentantii magazinului de biciclete BikeXCS mi-au trimis un e-mail în care mă anunță că vor avea promoții în ziua de Black Friday 2012.

Reducerea promisă este de 30% și se aplică bicicletelor care intră în categoria promoției de Black Friday 2012. N-am înțeles care vor fi aceste biciclete, așa că vă recomand să cercetați bine prețurile, să vă documentați și să verificați dacă, într-adevăr, se vor aplica reduceri.

Mi se pare dubioasă campania derulată de BikeXCS din mai multe motive:

  • S-au grăbit să specifice că stocul prezentat pe website este informativ;
  • Prețurile se pot modifica fără o notificare prealabilă;
  • Prețul produsului din magazin primează în fața prețului produsului prezentat pe website. Cu alte cuvinte, prețurile nu sunt sincronizate;
  • Clienții care cumpără din magazin au prioritate în alegerea produselor de pe stocul magazinului. Nu înțeleg de ce trebuia făcută această specificație, mai ales în condițiile în care ni se spune că stocul de pe website este informativ.

În concluzie, vă recomand maximă precauție. Oricum, achiziția unei biciclete trebuie făcută, în opinia mea, după un timp generos dedicat documentării și comparației de prețuri.

 

Comentarii