Black Friday 2012
va fi și la magazinul de biciclete Moș Ion Roată, după ce ieri și BikeXCS a anunțat derularea unei promoții dedicată acestei zile de reduceri.

Moș Ion Roată va avea prețuri speciale de Black Friday în data de 23 și 24 noiembrie, între orele 09.00-21.00 (vineri) și 10.00-17.00 (sâmbătă).

Orice bicicletă Felt din sezonul 2012 va fi redusă cu 40%. Această reducere se aplică și produselor Catlike, Vittoria sau XLC. Magazinul va mai oferi o reducere de 15% pentru orice produs Shimano și SRAM.

Produsele aflate la promoție nu vor putea fi cumpărate, iar reducerile se aplică doar produselor aflate pe stoc.

Dacă sunteți interesat(ă) de achiziția unei biciclete, vă sfătuiesc să mergeți la magazin, pentru că, din păcate, site-ul Moș Ion Roată nu este actualizat în timp real cu stocul din magazin. În plus, clienții care ajung la magazinul din Ștefan cel Mare vor avea prioritate față de clienții online. Acest lucru se întâmplă, probabil, pentru că Moș Ion Roată nu oferă posibilitatea plății online cu cardul, achiziția putând fi făcută doar prin transfer bancar, cu ordin de plată, sau plata în sistem ramburs, la livrare.

Dacă vă uitați la oferta de biciclete de pe Moș Ion Roată, veți observa că bicicletele din sezonul 2012 sunt deja într-o reducere. Sunt două prețuri acolo, preț nou și preț vechi. Reducerea de Black Friday se va aplica la prețul vechi.

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.