Garmin Fenix 5 Silver pare a fi ceasul vedetă pentru această campanie de Black Friday, pentru că atât Trisport.ro, cât și SportGuru îl vor oferi la prețul de 1.499 de lei.

Garmin Fenix 5 este ceas multisport, cu o carcasă din oţel forjat, pentru a rezista în cele mai solicitante medii (rezistenţă la apă până la 100 m adâncime). Review complet la DC Rainmaker.

Trisport mai vine cu ceva în plus. Vineri, 16.11.2018, va avea programul prelungit, astfel încât să poți face cumpărături nocturne direct în showroomul lor, iar pentru asta primești cadou o centură SwimBikeRun. Mai mult, Trisport.ro va oferi cupoane speciale Taxify (15 lei) și Uber (10 lei) ca să ajungi la ei, în intervalul 00:00-02.00.

Detalii pe blogul lor.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!