Black Friday 2018 - oferta magazine

Mi se pare mie sau nu mai este chiar așa mare zbatere din partea magazinelor de sport cu Black Friday? Au fost anunțate niște oferte, dar senzația mea este că oferta că nu s-a mai investit cine știe ce efort logistic și de marketing în treaba asta. Poate că sunt paralel cu realitatea, dar am simțit nevoia să punctez asta.

O să prezint câteva anunțuri și oferte de Black Friday, unele mi le-au comunicat reprezentanții magazinelor, altele le-am luat pur și simplu de pe site-ul lor. So, în ordinea numerelor de pe tricou avem așa:

Moș Ion Roată va avea campanie de reduceri de Black Friday în zilele de 16 și 17 noiembrie. Magazinul va avea reduceri la brandurile Felt, Vittoria, Catlike, XLC, la peste 2.500 de produse, iar reducerea cea mai mare va fi de 46%. Toate produsele reduse de Black Friday vor fi disponibile la această adresă: http://www.mosionroata.ro/search.html?x=0&y=0&q=MIRBlackFriday2018.

Mos Ion Roata - Black Friday 2018


 

SportGuru va avea reduceri de Black Friday în perioada 16-18 noiembrie. Campania se va desfășura online și în ambele magazine (din bd. Unirii nr 69 și Calea Floreasca nr 169A).

Vor fi reduceri echipamentele pentru alergare (pantofi, ceasuri, accesorii), ciclism (biciclete, îmbrăcăminte), triatlon, tenis, baschet, înot, fitness, outdoor, box.

O parte din brandurile pentru care vor fi reduceri: Garmin, Compressport, Mizuno, Asics, Brooks, Ghost, POC, Cube, Tern, Oakley, Merida, Nalini, Sprint, Black Diamond, Northwave, Salewa, Dainese, Husky.

SportGuru - Black Friday 2018


Trisport a pregătit o pagină specială pentru Black Friday și va avea reduceri în perioada 16-18 noiembrie. Vor fi reduse produsele de la următoarele branduri: Garmin, On Cloud, Instinct, Orbea și Chimpanzee.

Trisport - Black Friday 2018


BikeXpert are pe site o pagină de anunț pentru campania de Black Friday, dar nu dă prea multe detalii. Știm doar că începe pe 16 noiembrie, atât. Te poți înscrie cu adresa de e-mail, dacă vrei să fii anunțat când începe campania.

BikeXpert - Black Friday 2018


Tyr România a anunțat campanie de Black Friday în perioada 16-18 noiembrie, în care toate produsele de pe site-ul magazinului vor avea discount, unele chiar de 73%.

Reduceri Black Friday Tyr Romania


Rudy Project România va avea reduceri de Black Friday, iar discount-urile vor fi cuprinse între 10 și 50%. Ofertele vor fi disponibile doar online și vor putea fi văzute la adresa https://www.rudyproject.ro/. Promoțiile vor fi la ochelarii de sport, ochelarii de soare și căștile de protecție.

Rudy Project - Black Friday 2018


Freestyle Sport va avea reduceri cuprinse între 20% și 50%, care se vor acorda doar comenzilor online. ”Încercăm să păstrăm oamenii din magazine concentrați pe service și consultanță”, au declarat pentru Biciclistul.ro reprezentanții magazinului.


Hervis se laudă cu reduceri de până la 77% în perioada 12-18 noiembrie. Toate produsele reduse sunt afișate în această pagină.

Hervis - Black Friday 2018


 

Dacă mai știți de alte oferte vă rog să mă anunțați și le voi adăuga în acest articol, să știe toată lumea de ele.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE