În atenția doamnelor și domnișoarelor, astăzi avem o recomandare pentru dumneavoastră, costumul de baie Santa Ana Cutoutfit, redus de la 164 la 99 lei.

Materialul din care este făcut este poliester 100%, ceea ce îl face de aproape 20 de ori mai puternic decât costumul de baie tradițional.

Are un decolteu redus, bretele flexibile și spate deschis X-back. Costumele de baie TYR Sport sunt pe deplin căptușite, asigură o tehnologie de întindere pe patru căi și protecție solara UPF 50+. Toate costumele Durafast One sunt rezistente la clor și susțin o performanță impresionantă de peste 300 de ore.

Pe lângă acest costum, Tyr mai are reduceri la multe altele din gama sport, de până la 64%. Le puteți vedea aici: https://www.tyr-sport.ro/ro/51-sport

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!