Bucharest After9Cross - concurs alergare noaptea parcul IOR

Mai țineți minte când vă spuneam că o să fie un concurs de alergare pe timp de noapte în IOR? Se numește Bucharest After9Cross, e organizat de MPG, aceeași care fac și concursurile de ciclism marca Riders Club, și va avea un kit de participarea foarte cool.

Tricoul din pachetul de înscriere este confecționat din bumbac de culoare neagră și personalizat cu design atractiv, imprimat cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross în nuanțe fosforecente.

În pachetul de participare vom mai găsi accesorii colorate și luminoase, precum brățări, colerie și ochelari din seria Glow, vizibile în întuneric. Vom fi sute de licurici care aleargă pe aleile din parcul IOR :).

Kit de participare la Bucharest After9CrossConcursul e în seara de 22 iulie și vom alerga în ritmuri de samba, în cadrul unui spectacol vizual și sonor oferit de membrii Bălașa Percussion Group. Grupul a fost anul trecut și la concursul de triatlon Fără Asfalt.

Înscrierile sunt deschise online până pe 19 iulie, chiar aici. Mai aveți la dispoziție șase zile, până pe 17 iulie, să prindeți taxa de concurs de 75 de lei.

Comentarii

Articolul precedentTurul Sibiului la final, cel mai bun român Serghei Țvetcov
Articolul următorImpresii după concurs: Ironman Balatonman 2016
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE