Cadel Evans - Turul Frantei

Cadel Evans, care a câștigat Turul Franței în 2011, crede că ediția din 2013 îl va avantaja, pentru că are trasee asemănătoare cu cele din anul în care a câștigat el titlul.

În 2012, Cadel Evans s-a clasat pe locul 7 în Turul Franței, dar a avut probleme.

“Am șansa să câștig Turul Franței anul viitor, dar și cel următor”, a spus  Cadel Evans.

Australianul a spus că Bradley Wiggins și echipa sa, Team Sky, au avut o strategie perfectă în 2012. Cadel Evans crede că în 2013 Turul Franței se va decide în ultima săptămână.

Va fi un tur mai mult decât interesant, pentru că în luptă vor fi mulți cicliști cu șanse reale la prima poziție a podiumului: Cadel Evans, Bradley Wiggins sau Alberto Contador, care a arătat că este în formă maximă.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!