Madonna Buder (Sister Madonna), the Iron Nun, a ajuns la frumoasa vârstă de 88 de ani şi tocmai a câştigat titlul de campioană naţională la triatlon la categoria ei de vârstă.

Măicuţa s-a născut în data de 24 iulie 1930 şi deţine recordul mondial actual pentru cea mai în vârstă femei care a terminat o cursă de triatlon Ironman, record pe care l-a obţinut la vârsta de 82 de ani, când a terminat Subaru Ironman Canada.

Ultima participare a măicuţei la un eveniment Ironman a fost în 2015, la IRONMAN 70.3 New Orleans, unde a trecut linia de finish după 8:34:08. Rezultatele complete.


Francezul Pierre Le Corre a câştigat titlul european la triatlon în faţa spaniolului Fernando Alarza (argint) şi a belgianului Marten Van Riel (bronz). Link articol.


Lonah Chemtai Salpeter, care a câştigat titlul european la cursa de 10.000 m, era foarte aproape să câştige o medalie şi la cursa de 5.000 m. A intrat în ultimul tur umăr la umăr cu încă o atletă, cu un avans consistent faţă de urmăritoare, dar la auzul clopoţelului s-a oprit. Şi-a dat seama prea târziu că ar fi trebuit să mai alerge încă 400 metri, a încercat să revină, dar nu a reuşit decât locul 4. Nu-mi vine să cred că la nivelul acesta este posibil aşa ceva. Link articol.


Jan Ullrich a ajuns la spitalul de nebuni. Da, fostul câştigător al Turului Franţei, a fost arestat în urmă cu peste o săptămână în Mallorca, iar cel mai recent după ce a atacat o prostituată. Şi uite aşa a ajuns la un spital psihiatric. Link articol.


Ancuţa Bobocel s-a clasat pe locul 8 la Campionatele Europene, proba 5.000 metri. Ancuţa şi-a stabilit un nou record personal pe această distanţă, 15:16. Câştigătoarea titlului european a fost olandeza Sifan Hassan, care a trecut linia de finish după 14:46. Link rezultate.

Comentarii