Carpathian MTB Epic - etapa 3 - foto Janos CherestesFoto Janos Cherestes

Ştiu, am tot scris în ultimele zile despre Carpathian MTB Epic, dar am făcut-o pentru că a devenit încă de la prima ediţie una dintre cele mai importante competiţii MTB din România. Mă bucur că un eveniment sută la sută românesc a reuşit să adune la start zeci de campioni MTB internaţionali.

Carpathian MTB Epic a ţintit de la bun început scena mondială a ciclismului mountain bike, mai ales în condiţiile în care în Europa există puţine competiţii de acest gen. Eforturile organizatorilor au fost răsplătite, evenimentul de patru zile, full-service de tipul “eat, ride and sleep”, va fi din 2018 competiţie UCI C2.

Deja se ştie perioada în care va avea loc a doua ediţie – 16-19 august 2018, concursul fiind deja introdus în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale – UCI, forul mondial din domeniul ciclismului.

Tabăra MTB va fi amenajată în acelaşi loc, la Cheile Grădiştei – Fundata, care deţine o bază de pregătire de nivel olimpic, singura în acest moment care întruneşte condiţiile pentru organizarea acestui format de concurs.

Anul viitor mi-am propus să particip şi eu la această competiţie, va trebui să mă antrenez în mod special pentru asta, vă voi ţine la curent cu noutăţile pe care le vor avea de comunicat organizatorii.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.