Oglindă oglinjoară, care-i cea mai grea bicicletă din țară? Ce bicicletă să-i pregătim lui Alex Ciocan pentru marea confruntare pe care o va avea cu Biciclistul?

O mică paranteză: Alex Ciocan a vorbit la Eurosport despre provocarea pe care i-am lansat-o! Chiar în timpul Turului Franței! Mă simt deosebit de onorat, dar și mai îndârjit cu gândul la această întrecere.

Deci, pe ce bicicletă să concureze Alex Ciocan? Nu vom fi exagerați, dar nici prea generoși.

Am câteva propuneri pentru Alex Ciocan:

  • O bicicletă din rețeaua I’Velo. Este o bicicletă de  oraș,practică, dotată cu un coșuleț pentru cumpărături și cu portbagaj generos. Este făcută de cel mai mare producător de biciclete din România, DHS.

Alex Ciocan va avea o poziție comodă pe această bicicletă, cu spatele drept și privirea înainte. Bicicleta îi va permite, totuși, să se aplece în față, dacă dorește să obțină o poziție mai aerodinamică. Nu știu câte kg are, dar dacă nu are 25 îi putem lega de portbagaj o greutate.

Bicicleta I love velo

 

  •  Bicicletă pliabilă DHS 2024. Este o bicicletă ideală pentru agrement, exact ceea ce îi trebuie lui Alex Ciocan. Are șase viteze, iar Alex își va putea monta pe ea propriile-i pedale.

Este mult mai ușoară decât bicicleta propusă anterior – are doar 13,5 kg. Pe de altă parte, circumferința roții este de doar 20 de inci, ceea ce ar putea fi o provocare pentru Alex Ciocan, care va fi nevoit să pedaleze precum un iepuraș cu baterii Duracell.

Bicicleta pliabila  DHS 2024

  • Bicicleta Elops 5. Este o bicicletă BTwin, comercializată de către Decathlon, ieftină și bună. Are 20,7 kg, ceea ce o face o candidată perfectă pentru concursul nostru.

Dispune de trei viteze, iar producătorul se laudă că “lanțul nu pică”.

Bicicleta Elops 5 - Decathlon

Evident, accept și alte propuneri, pe care le aștept și din partea voastră. Ba, mai mult, dacă aveți o bicicletă de oraș cât mai grea și cât mai greu de mers pe ea, acum e momentul să vorbiți :).

Comentarii

Articolul precedentChris Froome
Articolul următorAlberto Contador sare Vuelta pentru Turul Franței 2014
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE