SportsDirect.com a scos din oferta sa cursiera Muddyfox Pace Road Bike, care costa doar 756 de lei, dar a băgat un alt model, şi mai ieftin: Viking Phantom Bike Senior.

Costă 156 de euro, adică în jur de 700 de lei, ceea ce o face să fie cea mai ieftină cursieră  de pe  piață (vezi detaliile în magazinul SportsDirect).

Viking Phantom Road Bike este o cursieră entry level, cu cadru din oţel, 14 viteze şi echipare Shimano.

Este recomandată celor care sunt la început de drum în acest sport sau celor care revin după o pauză îndelungată şi nu doresc să investească o sumă prea mare de bani într-o bicicletă pe care nu sunt siguri că o vor folosi vreme îndelungată.

Bicicleta are în jur de 12-13 kg, destul de mult pentru o bicicletă de acest tip, dar de înţeles pentru o bicicletă entry level.

Din păcate, are schimbătoarele de  viteze separate de manetele de frână, însă dacă acest aspect nu constituie un impediment n-ar trebui să stați pe gânduri.

Transportul bicicletei către România costă  14,99 euro (detalii), motiv pentru care chiar dacă adăugați și această taxă Viking Phantom Bike  Senior rămâne cea mai ieftină  cursieră.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.