Ciprian Balanescu - Brasov Triathlon

Ciprian Bălănescu a povestit pe blogul său ce s-a întâmplat la Brașov  Triathlon, concurs care a avut loc săptămâna trecută și unde s-a clasat pe poziția a patra.

Ajung spre seară la hotelul unde sunt cazat și constat că transpir tare, mă doare un pic și capul. ”Emoțiile inerente” îmi spun, povestește Ciprian.

“Emoțiile” continuă și spre dimineață.

E dimineața concursului. Mă trezesc la 6:00, mă tot gândesc la cursă, îmi doresc tare mult să câștig. Simt din nou fiori reci pe spate, transpir în continuare. Îmi tremură puțin și mâinile, îmi simt picioarele moi. Hmm, asta nu mai poate să fie de la emoții.

Ciprian Bălănescu a realizat că este bolnav și totuși a decis să participe la Brașov Triathlon.

Ciprian Balanescu - alergare Brasov Triathlon

Îmi dau seama că sunt bolnav. Antrenorul meu, Flabio, derulează repede filmul înapoi și identifică momentul când a început totul. Cu șase zile înainte, dis de dimineață am înotat la bazin cu costul de triatlon pe care îl folosesc și pe biclă și la alergare. Am ieșit din apă fără să mă schimb, afară era puțin rece, m-a luat frigul. Nu am dat atenție, însă două zile mai târziu tușeam ușor și îmi curgea nasul. Am cam ignorat toate astea…

Lucrurile astea i se pot întâmpla oricui. O clipă de neatenție și riști, iată, întregul concurs.

Ciprian Bălănescu este multiplu campion național de triatlon și duatlon și, totuși, la Brașov Triathlon a fost nevoit să înoate mai multe stiluri de înot, inclusiv bras, pentru că a simțit că se sufocă. Ar fi trebuit să pună punct acolo acestei aventuri, dar s-a ambiționat să ducă până la capăt concursul.

A ieșit din apă foarte amețit și nu a reușit să mai prindă plutonul fruntaș, la bicicletă.  Alergarea nici el nu știe cum a făcut-o.

DSC_0049 DSC_0050

La sfârșit a fost cel mai rău.

Mă retrag apoi la umbră cu prietenii alături de care venisem din Bucuești. Acolo mi se taie filmul… Am stări de greață, ba îmi este cald, ba frig, vomit, cât pe ce să cad din picioare. Au urmat 5 ore destul de grele pentru mine, am ajuns și pe la spital.

În acest moment, Ciprian Bălănescu vrea doar să se recupereze, motiv pentru care nu va participa la concursul de triatlon de la Reci, ultima etapă din circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix Off Road, după cum ne-a declarat.

Comentarii