Ciprian Bălănescu, cel mai bun triatlonist român din ultimii ani, va participa la competiţia de triatlon  Fără Asfalt, care va avea loc în data de 11 iunie şi despre care a mai scris şi Biciclistul.ro, care este partener media la acest eveniment.

Foto main: Ciclism.ro

Ciprian a ratat unul dintre principalele obiective ale începutului acestui sezon: participarea la Cupa Europeană de Triatlon de la Brasschaat (Belgia), din motive independente de el.

“Cu toate că am trimis cererea de înscriere cu trei săptămâni înainte, aceasta nu a mai fost acceptată deoarece numărul participanţilor a fost limitat la doar 75”, scrie Ciprian pe site-ul său după mai bine de o lună de tăcere.

Ciprian s-a antrenat intens în ultima perioadă şi pentru a-şi diversifica antrenamentul a participat la concursul Liman Bike Race 2011, unde a obţinut locul III, apoi la  un cros în Timişoara pe care l-a câştigat şi, în cele din urmă,  la semi-maratonul Hercules, pe Valea  Cernei, unde a obţinut locul II.

Ciprian Bălănescu la Liman Bike Race. Foto: Ciclism.ro
Ciprian Bălănescu la semimaratonul Hercules. Foto: Ciclism.ro

Următorul obiectiv internaţional al lui Ciprian este Pontevedra ETU Triathlon European Championships, în data de 26 iunie.

Comentarii