Am două invitații de participare la L’Étape Romania by Tour de France, o cursă de ciclism de șosea specială, cu trasee care trec prin centrul Bucureștiului, aflată la a doua ediție.

Am participat și eu anul trecut, la traseul de 85 km, când am reușit să obțin cea mai mare medie de viteză pe care am avut-o vreodată pe o astfel de distanță. Link aici: https://biciclistul.ro/cum-a-fost-la-letape-romania-by-tour-de-france/

Ce trebuie să faci pentru a avea șansa să câștigi una dintre invitații? Lasă un comentariu aici și spune-mi despre cursa sau antrenamentul în care ai avut cea mai mare viteză cu bicicleta pe șosea. Voi face o tragere la sorți prin intermediul random.org și voi anunța cei doi câștigători miercuri, 12 iulie 2023.

Cele trei trasee ale evenimentului sunt:

Traseele pornesc din imediata vecinătate a Pieței Constituției, de pe Bd. Unirii, vor străbate artere importante precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff și Bulevardul Libertății, și vor avea puncte de atracție ce emană istorie, cum ar fi: Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul C.E.C., clădirea impozantă a Primăriei Municipiului București, Casa Armatei sau Ateneul Român. 

Evenimentul este deschis și pentru pasionații de MTB iar copiii vor beneficia de un discount de 25%. Cicliștii de performanță care vor răspunde provocării vor beneficia de un clasament dedicat.

Link înscrieri: https://romania.letapebytourdefrance.com/registration.

Pachetul de concurs arată super!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE