Marius Ionescu la Baneasa Winter Trail Run 2013Marius Ionescu, la ediția din 2013.

Băneasa Winter Trail Run va avea loc în data de 11 decembrie, au anunțat organizatorii, potrivit cărora în primele 48 de ore de la deschiderea înscrierilor online s-au înscris la acest concurs peste 300 de participanți la traseul de cros 10,5 km și la semimaraton.

Kitul de participare al Baneasa Winter Trail Run conține un hanorac Intersport, un bidon de hidratare și un baton energizant de la Powerbar, număr de participare personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergator va primi medalie de finisher. Medalia obținută la această ediție completează puzzelul format din cele trei medalii ale seriei.

După cursă participanții sunt invitați la after party unde pot socializa și povesti alergările de peste an. La masă pot opta pentru o porție de sarmale cu mămăliguță sau o porție de paste cu sos roșu (de post) de la Barilla. Masa va fi completată cu o salată Eisberg, o bere Ciuc Natur Radler cu 0,0% alc. și un iaurt Zuzu.

Pentru acomodare, alergătorii sunt invitați la antrenamentele oficiale desfășurate pe traseul de cros în datele de: 6 noiembrie, 13 noiembrie si 27 noiembrie.

Pentru mai multe detalii legate de ediția de iarnă Băneasa Winter Trail Run accesați  baneasatrailrun.ro/winter-trail-run-2/, iar alte informații găsiți și pe pagina de facebook.com/BaneasaTrailRun.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.