Primul maraton - antrenament alergare

O să am o lună aprilie plină, cu patru concursuri de alergare, ce vor avea în comun distanța pe care am ales-o, de 10 km. Vi le recomand și vouă, încă mai este timp de înscrieri.

Bucharest 10K&Family Run – 1 aprilie

M-am înscris pe ultima sută de metri la Bucharest 10K&Family Run, un concurs organizat de către Bucharest Running Club, ce va avea loc duminică, în data de 1 aprilie 2018.

Nu mi-am fixat un obiectiv anume, vreau să alerg relaxat și să mă bucur de cursă. Dacă mă voi simți bine și în vână voi încerca să mă apropii de rezultatul pe care l-am înregistrat la RUN for LIFE, primul test pe care l-am avut în 2018.

Băneasa Race – 15 aprilie

Fostul Băneasa Trail Run, rebranduit în Băneasa Race, propune două curse în pădurea Băneasa: 10,5 km și semimaraton. Eu m-am înscris la proba de 10,5 km. Am participat și anii trecuți la această competiție și, în afară de traseul foarte frumos, am apreciat mereu organizarea nemțească. Este o competiție organizată de către Asociația Trăiesc Sănătos, sigur voi avea parte din nou de o experiență memorabilă.

Bucharest International 10K – 22 aprilie

Acest concurs este organizat de către olimpica Constantina Diță Tomescu. Am participat și anul trecut, mi-a plăcut foarte mult traseul, aștept cu nerădare și ediția de anul acesta. Înscrierile sunt încă deschise.

Băneasa Forest Run – 29 aprilie

Băneasa Forest Run este un concurs desprins din Băneasa Trail Run, anul acesta va fi la prima ediție. M-am înscris din curiozitate, dar și pentru că are loc tot în pădurea Băneasa. Competiția propune două curse, de 11 km și de 21 km. Văd că s-au înscris peste 220 de participanți la proba de 11 km și peste 150 la semimaraton.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.