Rasul pe picioare a început să devină o operaţiune plictisitoare, time consuming, motiv pentru care am căutat o alternativă. De ceară nici nu vreau să aud, pentru că am aflat nişte poveşti de groază şi nu vreau să intru şi eu în folclor cu aşa ceva.

Aşa că am ajuns la cremă depilatoare

Concluzii

  • pute!
  • nu s-a întâmplat nimic după ce m-am dat cu ea pe picioare! Am ţinut-o peste timpul indicat în instrucţiuni, însă degeaba, părul a rămas la locul lui.
  • costă prea mult în raport cu efectele. Mai bine îţi cumperi o spumă de ras.
  • lama de ras rullz, e cea mai eficientă, mai bine stau câteva minute în plus, iar treaba e bine făcută, fără mirosuri neplăcute, fără dureri inutile.

P.S. Am folosit elmiplant – velvet touch.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!