Hospice Bike Tour

Aș vrea să vă atrag atenția asupra unui proiect caritabil organizat de către Fundația Hospice Angelus Moldova. Este vorba despre un eveniment ce va fi organizat în luna iunie, primul Hospice Bike Tour de la Chișinău la București.

Fundația Hospice Angelus Moldova face parte din rețeaua Hospice of Hope UK și este parteneră cu Hospice Casa Speranței din București. Fundația moldoveană oferă servicii de îngrijire paliativă adulților și copiilor cu maladii în stadiu terminal. Serviciile (medicale, psihologice, sociale) sunt oferite la locuințele pacienților, în mod gratuit.

Hospice Bike Tour se află la prima ediție și vrea să “conecteze” fizic Hospice Chișinău cu Hospice București, trecând prin centrul din Brașov. Există 10 participanți care vor cicla 563 km în 5 zile și vor trece prin Huși, Adjud, Târgul Secuiesc, Brașov, București.

Scopul acestui tur este de a strânge bani din donațiile făcute de susținătorii lor, iar obiectivul final este 10.000 de euro.

Cicliștii vor pedala în România cea mai mare parte din traseu, patru zile din cinci. Dacă v-a impresionat mesajul, puteți dona și voi o sumă de bani.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi la următoarele linkuri:

Comentarii