Cyclopedia, magazin de biciclete lansat în urmă cu nouă luni, a vândut până acum 350 de biciclete, a declarat pentru Biciclistul.ro Alecsandru Redeş, unul dintre cei doi parteneri ai afacerii.
 
Redeş a estimat că Cyclopedia va vinde 500 de biciclete în 2011.
 
Cea mai scumpă bicicletă vândută de Cyclopedia în 2010 a costat 17.500 lei şi este marca Scott, modelul Ransom 10.
 

Cele mai vândute biciclete pentru Cyclopedia în  2010 au fost  bicicletele pentru copii (Cyclopedia importă Early Rider).
 
Cyclopedia este un magazin de biciclete care vinde mountain bike-uri, biciclete city, trekking,  biciclete pentru copii, biciclete pliabile, biciclete clasice, biciclete pentur cyclocross şi BMX-uri.
 
Cyclopedia comercializează  biciclete de la  următorii producători: Scott, Ideal, Paduano, Early Rider, Oyama, Velorbis şi Haro.
 
Magazinul Cyclopedia, care are o suprafaţă de  100 mp, poate fi găsit pe Calea Floreasca 120-122.
 
Redeş a declarat că investiţia necesară deschiderii acestui  magazin a fost de 70.000 de euro şi că Cyclopedia va deschide şi un al doilea magazin,  nu mai târziu de 2012.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

3 thoughts on “Cyclopedia a vândut 350 de biciclete în nouă luni”
 1. Salut Cristian,

  Multumesc pentru observatie. Intr-adevar, ar fi trebuit sa trec “comercializeaza” in loc de “importa”. Am operat modificarea, sper ca acum e clara situatia.

 2. Ciclopedia nu importa nici SCOTT, nici IDEAL nici OYAMA nici VELORBIS si nici HARO

  Scott, Ideal, Oyama si Haro sunt distribuite in Romania prin Shimano Romania aka ROM EUROTRADE de la care se aprovizioneaza toate magazinele ce-si doresc aceste branduri in magazinele lor

  Velorbis din cate stiu e un bussiness de familie …

  Singurul importat de Ciclopedia ar putea fi Early Rider si Paduano. Informarea corecta a potentialilor clienti trebuie facuta corect ! Cred ca nu e bine sa luati pe urma altor magazine ca metoda de promovare. Din cate stiu e si ceva pasiune implicata in acest magazin si zic ca e mai frumos sa ramana a!

  Bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds